RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві сталася дика історія з іноземцем, якого пограбували на вокзалі: фото і відео

У Києві сталася дика історія з 43-річним туристом з Ірландії Баррі Кеннеді - чоловік жив на вулиці і просив їжу у перехожих.

Про це повідомляє "Інформатор".

Так, близько п'яти тижнів тому 43-річний житель Дубліна приїхав до Києва в якості туриста. Пробувши в столиці тиждень, він збирався поїхати в Одесу і купив квиток на поїзд, але його пограбували на Центральному залізничному вокзалі. Чоловік залишився без особистих речей, у тому числі телефону і зворотного квитка на літак.

Відзначається, що Баррі звернувся в консульство Ірландії в Україні, але йому відмовили в допомозі. Чоловікові довелося жити на вулиці і просити їжу у перехожих. За три тижні бродяжництва іноземця кілька разів сильно побили. Він почав пити і хотів померти, але врятували іноземця дві дівчини - вони виявили його в Маріїнському парку і викликали швидку і поліцію.

Ірландця госпіталізували в лікарню, медики оцінили його стан як середньої тяжкості. У Баррі синці, забиті місця і садна по всьому тілу. Крім того, у нього можуть бути пошкоджені внутрішні органи.

У консульстві Ірландії в Україні заявили, що про цю ситуацію з Баррі Кеннеді вони знають, але все що могли зробити - це передати інформації в посольство в Чехії. Журналістам вдалося зв'язатися з представниками спільноти українців в Ірландії. За їхніми словами, у них неодноразово виникали проблеми з працівниками даного консульства. Зараз же, після випадку з Баррі, вони готують скаргу до ірландського МЗС.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві група неповнолітніх хлопців побила бездомного, знімаючи процес на камеру.

19 червня в Києві скоїли напад на відомого українського стиліста Олега Шуригіна і його друзів.