RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Борисполі на хабарах погоріли місцеві топ-чиновники: фото і відео

У Борисполі Київської області чиновники міської ради погоріли на великих хабарах, їм оголосять підозру.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Так, у ході досудового розслідування було встановлено, що один із заступників міського голови Борисполя в змові з іншими посадовими особами організував злочинну схему по вимаганню й отриманню хабарів від підприємців.

Відзначається, що "винагороду" чиновники вимагали за укладення договорів підряду на виконання робіт, надання послуг, поставки товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти. Отримані незаконним шляхом гроші розділялися між працівниками міської ради.

"Зараз у Бориспільській міській раді, а також за місцем проживання її посадових осіб тривають обшуки. Готується вручення посадовим особам повідомлень про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб)", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Рівненській області затримали главу Рокитнівської райдержадміністрації під час отримання 100 тис. доларів хабара за сприяння в незаконній оренді.

Навесні в Києві на вимаганні хабара затримали посадових осіб КМДА, які хотіли отримати неправомірну вигоду від людей з особливими потребами.