RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​На атракціоні в Кирилівці сталася страшна НП з дитиною

В курортному селищі Кирилівка Запорізької області підліток впав з атракціону "банан" і отримав перелом шиї.

Про це повідомляє видання "РІА Мелітополь".

Інцидент стався 12 липня на пляжі біля бази відпочинку "Маяк". Хлопець під час катання на надувному атракціоні впав з нього і вдарився головою об дно. Внаслідок нещасного випадку підліток зламав шийний відділ хребта. Хлопчика каретою швидкої медичної допомоги госпіталізували в лікарню.

"Підприємці, яким належить скутер і надувна платформа, стверджують, що підліток сам винен в події. Катання на "банані" в той час вже завершилося і людей привезли до берега. В цей момент хлопчик вирішив пірнути з платформи і, так як була мілина, він вдарився головою об дно", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що на момент події за кермом скутера, до якого був прив'язаний "банан", перебував неповнолітній хлопець. А підприємець, який має всі дозволи, був відсутній. Виїхавши у справах, чоловік доручив своєму сину-підлітку управляти водним мотоциклом.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 286 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту, що призвело до тяжких наслідків). В рамках розслідування судом було вилучено майно підприємця - водний скутер і "банан".

Як повідомляв "Апостроф", на популярному українському курорті в Кирилівці сталася неприємна НП з відпочиваючими, яким довелося близько 45 хвилин повисіти на величезній висоті в парку атракціонів.