RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На популярному українському курорті мати потонула на очах у дитини: деталі трагедії

У суботу, 20 липня, на чорноморському курорті під Херсоном потонула жінка на очах у маленького сина.

Про це повідомляє ресурс "Херсонці".

Трагедія сталася приблизно о 15:00 на центральному пляжі в селищі Лазурне Скадовського району. Там в трьох метрах від берега потонула мати, залишивши свою дитину сидіти одну на піску.

Очевидці НП помітили, що жінка років сорока занадто довгий час лежить на воді обличчям вниз. Вони підійшли, щоб поцікавитися, чи не потрібна їй допомога. Однак та була вже мертвою - по всій ймовірності, у відпочиваючої від перепаду температур води і повітря зупинилося серце.

Відзначають, що рятувальника, який міг би її помітити, і надати першу допомогу, поруч не виявилося. Обслуговуючий цю ділянку пляжу підприємець не уклав договір про чергуваннях з обласною комунальною аварійно-рятувальною службою, як це зробили інші його колеги.

Відпочиваючі не знали, що робити з дитиною, на очах якої з води дістали його мертву матір, тому зателефонували на 102.

"Співробітники поліції встановили, що жінка з дитиною і зі своїм знайомим приїхали з Чернігівської області на машині відпочивати в Лазурне. Зняли житло в селі, і мати з сином пішли на пляж, де і сталася трагедія. Знайомий забере дитину з Лазурного, і доставить її назад в Чернігівську область до родичів. Там буде вирішуватися її подальша доля", - сказав начальник Скадовського відділу Національної поліції Олексій Пєшков.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 8 червня, в Києві на одному з пляжів спортивно-розважального комплексу XPark потонув 32-річний чоловік.