RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Києвом п'яний водій з дружиною і дитиною влаштував смертельно небезпечні перегони з копами: відео

П'яний водій, в салоні автомобіля якого знаходилися жінка і чотирирічна дитина, намагався втекти від поліцейських на високій швидкості, а коли його все ж вдалося зупинити - підпалив авто.

Про це повідомляє патрульна поліція Борисполя.

Інцидент стався на трасі Київ-Харків-Довжанський. Як зазначається, інспектори виявили автомобіль Volkswagen Bora, який систематично порушував ПДР. Патрульні подали знак водієві зупинитися, проте він проігнорував його і додав швидкості.

"Патрульні почали наздоганяти автомобіль та продовжували подавали вимогу про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Порушник же продовжував рух на великій швидкості та неодноразово створював аварійну ситуацію. В ході переслідування інспектори намагались блокувати авто, але задля уникнення дорожньо-транспортної пригоди були вимушені в’їхати в велику кількість ям, внаслідок чого службовий автомобіль зазнав незначних пошкоджень, але не міг продовжувати руху. Проте інспекторів це не зупинило і вони продовжили переслідування пішки та викликали на підмогу ще один екіпаж патрульних", - йдеться в повідомленні поліції.

В результаті патрульним вдалося наздогнати порушника і зупинити його. 32-річний чоловік, який мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння, чинив опір, лаявся матом і намагався втекти. Пройти огляд чоловік відмовився.

"Патрульні приступили до оформлення адміністративних матеріалів, а їх водій отримав чимало: за ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння), ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство), ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню), ч.4 ст.122 КУпАП ( перевищення допустимої швидкості, що спричинило аварійну ситуацію) та за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку). Але і на цьому порушник не зупинився. Він сів в своє авто, облив салон невідомою речовиною та підпалив. Реакція інспекторів була миттєвою. Вони відразу загасили полум’я вогнегасником та вкотре заспокоїли правопорушника", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф" 21 липня в Києві порушник ПДР на авто під час затримання правоохоронцями читав реп і вибачався за свій вчинок.