RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Банда "кошмарить" все місто: з'явилися нові деталі жорстокого вбивства журналіста під Києвом

Підозрюваних у вбивстві журналіста Юрія Булата в Славутичі суд взяв під варту, проте з можливістю внесення застави в розмірі 288 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Олександр Барабошко.

За словами блогера, Булат жив в Києві, а в неділю приїхав в місто на вибори проголосувати і побачитися з близькими. Однак, хлопець був убитий ударом ножа в шию в публічному місці.

Підозрювані у вбивстві - Арман Хачтрян, Євген Стаханов і Дмитро Рибак. Барабошко пише, що можливі вбивці - з так званої "вірменської банди, яка кошмарить все місто".

"Стаття, за якою триває слідство, п. 7 ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів) ККУ передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Але вчора Славутицький суд обрав запобіжний захід вбивці - тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі трохи більшій 288 тис грн. Тільки уявіть собі - вбивця платить десятку баксів і далі спокійно ходить містом, залякує свідків та продовжує займатися звичними речами", - зазначає Барабошко.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Одесі затримали громадянина Молдови, якого підозрюють в організації вбивства колишнього мера Тирасполя Андрія Безбабченка .