RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Напад на Порошенко в Києві: з'явилися дані про одного зі зловмисників

Напад на автомобіль, в якому перебував екс-президент Петро Порошенко, вчинив відомий провокатор Віталій Черняков.

Про це народний депутат Володимир Ар'єв розповів телеканалу "Прямий".

"Віталій Черняков, який є професійним, так би мовити, "активістом", він займався тим, що влаштовував атаки на будівництва, а потім раптом у нього в тих будинках, проти яких він виступав, з'являлася квартира", - розповів нардеп.

Ар'єв висловив упевненість, що провокаціям завадили погодні умови - "активісти" не змогли реалізувати більшу частину своїх планів.

"Якраз він виходив, коли був дощ. І, очевидно, інших провокацій вдалося уникнути через те, що явно вони були зроблені під камери. Тому журналісти брали коментарі у Петра Порошенко не на виході з ДБР, а всередині приміщення. Гроза, злива були. І під самим входом чергувала група таких крикунів, що називається, з мегафоном", - уточнив він.

Нардеп зазначив, що подібні провокації і реакція на них правоохоронних органів свідчать про повернення часів тотальної корупції режиму Януковича.

"Дуже цікавий момент - зловить поліція тих нападників, і що це за особи ... Можу сказати одне. Очевидно, схоже на те, що повертаються часи Януковича і спроби залякувати опозицію", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", 24 липня екс-президент Порошенко приходив на допит в Державне бюро розслідувань. Його викликали в якості свідка у виробництві про можливе ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час продажу заводу "Кузня на Рибальському".