RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Кропивницьким попрощаються з 16-річною Діаною Хріненко: що відомо про резонансне вбивство

У п'ятницю 26 липня під Кропивницьким попрощаються з 16-річною Діаною Хріненко, яка зникла 24 серпня 2018 року.

Про це повідомляє ТСН.

При цьому в поліції не збираються розголошувати результати експертиз у справі про вбивство Діани Хріненко, а підозрюваного у вбивстві дівчини шукають.

"Що стосується результатів експертизи: ми недавно отримали їх. Проводилась не одна, а ряд експертиз судових. І по результатам проведених експертиз ми зустрічалися з рідними потерпілої, і було вирішено питання, що в п'ятницю буде проведено похорон. Ми домовлялися виключно з моральних принципів не розголошувати результати, але, враховуючи, що на п'ятницю оголошено похорон саме Діани Хріненко, то самі прекрасно розуміємо, що було підтверджено цей факт. На жаль, в даний час стверджувати про особу підозрюваного ми не можемо, провідяться ряд розшукових заходів, створено слідчо-оперативну групу, яка займається виключно цим виробництвом, щодня проводяться слідчо-розшукові дії. У них є план і завдання", - прокоментував заступник начальника слідчого управління ГУ ПП в області Тарас Тарасенко.

Нагадаємо, на дівчину напали в декількох сотнях метрів від власного будинку. Понад сім місяців тривали пошуки і Діану сподівалися знайти живий. Але навесні під час польових робіт тракторист витягнув із землі її тіло.

У квітні цього року про пошуки Діани навіть зняли один з випусків програми "Стосується кожного".

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Вінницею безвісти пропала дівчинка.