RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Німеччині жорстоко вбили українську заробітчанку: опубліковано фото

У четвер, 25 липня, в столиці Німеччини, Берліні, було вбито громадянку України, 25-річну Наталію Михайлюк.

Про це повідомили в Facebook колеги Наталії по кінологічному клубу.

Як зазначається, Михайлюк поїхала до Берліна на заробітки, щоб забезпечити своїх батьків і маленьку дочку Настю. У столиці Німеччини вона знімала квартиру. Там 25 липня було знайдено її тіло з множинними ножовими пораненнями. Як з'ясувалося, заробітчанку вбив власник квартири. 44-річного громадянина ФРН вже взяли під арешт.

"Боляче читати жахливі статті, та коментарі до них, які поливають її світлу пам’ять брудом. Противно і гидко від таких людей!!! Їхні слова і дії, не залишаться без належної юридичної оцінки і відповідальності. Наталочка, ти назавжди залишишся для нас світлим ангелом з чарівною посмішкою і палаючими оченятами. Настюша, завжди буде матиме підтримку з нашого боку! Доставка тіла відбудеться пізніше... Будемо вдячні всім не байдужим, за фінансову допомогу, оскільки родині Наталі, вона зараз дуже необхідна!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на 13 липня у Варшаві (Польща) невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в квартиру, в якій проживають українці, які приїхали на заробітки.