RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Рівному п'яний водій в'їхав в електроопору: фото і відео з місця жахливої ДТП

У суботу ввечері, 27 липня, в Рівному мікроавтобус Mercedes-Benz виїхав за межі проїжджої частини і врізався в електроопору: одна людина загинула.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz 308, 23-річний житель Рівного, не впорався з керуванням.

В результаті ДТП 33-річний житель Рівненської області, який перебував на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці.

Крім того, травми отримали ще троє пасажирів, які перебували в вантажному відділенні мікроавтобуса. Всі троє госпіталізовані в Рівненську центральну міську лікарню.

Водій автомобіля Mercedes-Benz відразу після зіткнення зник. Його розшукали патрульні поліцейські спільно з Нацгвардією. З'ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння - алкотестер показав 1,4 проміле. Водія затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового утримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 27 липня в селі Великий Дальник Одеської області трапилася велика аварія, внаслідок якої шестеро людей отримали травми.