RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Криму жорстоко вбили племінника відомого кримського татарина: фото

Вранці 2 серпня уселі Тімірязєве (Джанкойський район) окупованого Криму був застрелений Ельмар Куртсеїтов - племінник делегата Курултаю кримськотатарського народу Рустема Еннанова.

Про це повідомив кримськотатарський активіст Заїр Смедля для видання "Крим.Реалії".

Він зазначив, що у Куртсеїтова вистрілили з мисливської рушниці на очах у його доньки. Стріляв сусід убитого, після злочину, за словами активіста, він підпалив свій сарай і гараж, а потім наклав на себе руки.

Вбитий Ельмар Куртсеїтов

Також Смедля розповів інформацію про вбивцю. За його словами, в того давно були психічні проблеми, проте поліція ігнорувала цей факт.

"Людина взагалі психічно нездорова була. Стійке відчуття заздрості - ось, ти молодий, у тебе вже будинок більший за мій, машина краща моєї, ти у мене крадеш персики. Весь будинок у нього обкладений камерами відеоспостереження. Він неодноразово писав заяви, викликав поліцію. Поліція ставилася до нього як до психічно хворої людини. Проте, зброю у нього не вилучили. Щоб вилучити зброю, треба було б направити на психологічну експертизу. Цього не зробили", - сказав активіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на пляжі селища Миколаївка Сімферопольського району в окупованому Криму на берег винесло тіло чоловіка з прив'язаною до шиї гирею.