RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом підліток-ігроман по-звірячому вбив діда і здався поліції: відео

Під Миколаєвом сталося жорстоке вбивство: 16-річний любитель комп'ютерних ігор зарізав свого діда, за те, що той перервав гру.

Про це повідомляє ТСН.

У той день чоловік похилого віку приїхав в гості до своєї дочки і онука з косою, щоб допомогти в косовиці трави. У якийсь момент він попросив про допомогу онука, який в цей час грав за комп'ютером. Щоб онук швидше поспішив за допомогою, дід вимкнув комп'ютер, а онук миттєво схопився за ніж. Пенсіонер помер ще до приїзду швидкої.

"Дідусь приїхав з косою, щоб покосити бур'яни: Гайда допоможеш мені косити! А він ніж і дідові п'ять пробоїн", - говорить сусід Павло Сміян.

"Він взяв ніж і завдав йому п'ять ударів в тулуб. Два з них припали в серце", - розповів в.о. керівника Новоодеської поліції Максим Євграфов.

Цікаво, але після вбивства підліток сам викликав правоохоронців.

"Він зрозумів, що він його вбив, і викликав поліцію. Він повністю розкаявся в скоєному злочині", - додали в поліції.

Відзначається, що сім'я цілком благополучна. Але підліток, на думку сусідів, ледачий і замкнутий. Він навчався в Миколаєві в коледжі на програміста, але, не дивлячись на те, що мати платила за навчання, ставився до занять недбало, а вдома нічим не допомагав і нікого не слухав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Миколаєвом при загадкових обставинах загинув військовий.