RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві таксист посадив пасажира на ланцюг у підвалі: моторошні подробиці і фото

У Київській області затримали водія таксі, який прикував пасажира ланцюгом в підвалі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Потерпілий 38-річний житель міста Суми сам подзвонив в поліцію й розповів, що його насильно утримували в підвалі. Він пояснив, що замовив таксі в своє місто, не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак пасажир зазначив, що на рахунку немає грошей.

Водій пішов йому на зустріч і відвіз до найближчого відділення банку. Але з'ясувалося, що людина має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили. Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. У столиці також не вдалося отримати гроші, які в сумі 7 тисяч гривень, він повинен був за поїздку.

Таксист в покарання для "зайця" привіз пасажира в свій гараж в селі Софіївська Борщагівка. Там, в підвалі, він зв'язав йому ногу ланцюгом і закрив. Але постраждалий знайшов в приміщенні інструменти, завдяки чому йому вдалося самостійно звільнитися. У неволі він провів 7 годин.

Поліцейські затримали водія таксі за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У зв'язку з цим, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

У мережі користувачі прокоментували подію.

Як повідомляв "Апостроф",в ніч на 31 липня на Новоірпінській трасі в Києві чоловік-таксист підібрав пасажирку, після чого завіз в ліс і згвалтував її.