RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Друг головного піарника Путіна хоче запустити в Україні російське радіо: соцмережі в гніві

Головний редактор російської радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов заявив, що має намір відкрити в Києві своє представництво.

У мережі на це бурхливо відреагували.

"Поясню тим, хто, може, не в курсі, що це. Це - пряма диверсія Кремля в Україні. Вони знахабніли настільки, що зовсім втратили береги.

Коротко. "Ехо Москви" - це "ЗМІ", яке запрошує в ефір і публікує російських терористів, вбивць українців. Їх там таких багато, але прізвища - "політрук ДНР" Прилєпін, думаю, вистачить. Також їх постійний автор - "кримський блогер" Гірський, якого віник спустив Кремль в момент анексії Криму для пропаганди проти України і кримських татар. І вишенька на торті - заст Венедиктова - Рувинський - відкритий кримнашист, недавно потрапив до "Миротворця" за незаконне відвідування Криму", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Айдер Муждабаев.

"На який ляд вони нам тут потрібні?", "Чого ж вони все лізуть і лізуть...", "Головний кремлівський кріт у Києві... це пздц повний...", "Віник вміє. Спостерігаючи як Ехо працювало ці роки в РФ, швидше за все воно почне з дуже патріотичних програм, але поступово, по чайній ложці скотиться до Гіркіна і Макса Шевченка", - серед іншого пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 15 липня, в Подільському районному суді відбудеться засідання у справі керівника інформагентства "РИА Новости" Кирила Вишинського : на цьому засіданні його можуть звільнити з під варти