RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стрілянина, вибухи і полум'я: з'явилося вражаюче відео з розвідниками ЗСУ на Донбасі

В інтернеті оприлюднили вражаюче відео з розвідниками Збройних сил України (ЗСУ) в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

"Під час протистояння з підступним ворогом, який ігнорує будь-які правила і постійно здійснює провокації-теракти, а по факту - холоднокровні сплановані вбивства, єдиний спосіб уникнути втрат серед особового складу - це добре володіти обстановкою і мати повну інформацію про поточні, майбутні дії противника" , - йдеться у підписі.

Відзначається, що в зоні ООС відбулися інструкторсько-методичні заняття з тактичної підготовки. За сценарієм занять після виснажливої смуги перешкод з підвищеним фізичним і психологічним навантаженням розвідувальна група рухалася по території, підконтрольній ворогові, далі пішли вибухи і зіткнення з противником.

Як повідомляв "Апостроф", раніше морська авіація Збройних сил України завершила льотно-тактичні навчання з відпрацювання різних сценаріїв застосування підрозділів морської авіаційної бригади під час забезпечення дій військ ВМС.