RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вбивство Діани Хріненко: з'явилися подробиці і фото затримання підозрюваного

У четвер, 15 серпня, поліцейські доставили в суд підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хріненко в Кіровоградській області.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції України, В'ячеслав Аброськін.

Дівчина пропала 24 серпня 2018 року, на шляху додому від дискотеки. По дорозі вона говорила по телефону з хлопцем. Коли до будинку залишалося близько 300 метрів, Діана закричала і сказала, що на неї напали. Потім зв'язок з нею обірвався. Тіло дівчини вдалося виявити тільки в березні 2019 року.

"В рамках пошукових і оперативних заходів, спрямованих на встановлення обставин події, ми, в буквальному сенсі, обшукали кожен колодязь, кожну канаву, обійшли кожен двір і перевірили всіх раніше судимих громадян і осіб без певного місця проживання", - заявив Аброськін.

За його словами, під час проведення слідчих дій, поліцейським вдалося вийти на підозрюваного - 28-річного жителя одного із сіл Знам'янського району в Кіровоградській області, де і сталося вбивство.

"Поліцейським вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного. Виявилося, що після скоєння злочину чоловік протягом тривалого часу переховувався на території Республіки Польща. Завдяки тісній співпраці українських і польських правоохоронців зловмисника було передано поліції України", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що раніше повідомляв "Апостроф", 27 липня під Кропивницьким попрощалися з Діаною Хріненко. Її ховали у відкритій труні, а тіло загорнули в білий саван.