RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Зеленський жорстко висловився щодо винуватців смертельної пожежі в Одесі

Президент Володимир Зеленський пообіцяв особисто простежити за покаранням для винних у пожежі в одеському готелі "Токіо стар".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами Зеленського, відповідальність за загибель восьми людей будуть нести не тільки безпосередні винуватці пожежі, а й власник готелю.

"Уночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них – у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинне недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості. Адже не можна ставити власний прибуток вище за людські життя. Мої щирі співчуття рідним і близьким загиблих", - пише президент.

Також Зеленський висловив подяку рятувальникам і співробітникам поліції. Окремо він відзначив жителя Одеси, який дав притулок врятованим постояльцям готелю.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на 17 серпня в результаті пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі загинуло вісім осіб.