RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Жорстоке подвійне вбивство в Чернігові: опубліковано фото підозрюваного

У суботу, 17 серпня, в Чернігові співробітники спецпідрозділу поліції КОРД затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка і жінки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Як зазначається, автомобіль, що належав убитим, був виявлений в районі Красного мосту. У ньому їхали двоє чоловіків зі зброєю, які, імовірно, і є вбивцями.

"Поліція затримала двох чоловіків, які їхали на автомобілі, що належить вбитим особам. Під час обшуку у них було виявлено та вилучено зброю. Чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 КК "Незаконне заволодіння транспортним засобом" і по ч. 2 ст. 115 КК "умисне вбивство", - повідомили в поліції.

За вказаними статтями підозрюваним загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з можливою конфіскацією майна або довічне позбавлення волі.

На тілах загиблих були вогнепальні поранення: одне - в спину і потилицю, інше - в спину і лоб. Убитим було 30 і 40 років.

Двоє підозрюваних у вбивстві - 36-річний житель села Рудка і 41-річний житель Чернігова. У машині поліцейські виявили гранати "Ф-1", два автомати "Калашникова", пістолет "ПМ" з глушником зі свіжим запахом пороху, магазин з патронами і стартовий пістолет.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві в Русанівському каналі виловили розчленоване тіло вбитої жінки.