RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 березня

Всі новини

Вичікували жертв: у Києві впіймали небезпечних грабіжників, фото

У Києві, в Деснянському районі місцевого жителя за допомогою погроз вбивством пограбували двоє невідомих, незабаром вони були затримані поліцією.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП по Києву.

Зазначається, що пограбування мало місце на столичній вулиці Братиславській. Один із зловмисників підкрався до місцевого жителя, схопив його за руки, а другий приставив до нього ніж. Після цього вони витягли у чоловіка мобільний телефон і зникли.

На крик чоловіка відреагували перехожі, вони викликали поліцію. Правоохоронці зуміли виявити грабіжників протягом доби, керуючись записами з камер спостереження в районі.

"Співробітники карного розшуку встановили особи нападників. Вони були затримані, ними виявилися раніше неодноразово судимі за майнові та наркозлочини жителі столиці 1978 і 1987 року народження", - йдеться в повідомленні поліції.

Затриманим повідомили про підозру за ч.2 ст.187 КК України (розбій). Їм загрожує близько 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області правоохоронцямвдалося затримати банду іноземців, які пограбували будинок місцевого жителя, для затримання довелося оголошувати план-перехоплення.