RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з тещею Притули: з'явилися дані про стан постраждалих і розповідь очевидців

9-річного хлопчика, який постраждав в ДТП за участю Лілії Сопельник, тещі Сергія Притули і нардепа Віталія Хомутинника, перевели з реанімації в звичайне відділення.

Про це повідомляє "КП в Україні".

Адвокат постраждалих Юрій Сухов розповів, що у дитини виявили додатково тріщини в стегні і ключиці. Стан його матері - без змін.

"То приходить до тями, то втрачає. Лікування дуже дорого обходиться, очевидно, будемо приймати рішення збирати матеріальну допомогу", - говорить адвокат.

За його словами, Лілія Сопельник до сих пір не вийшла на зв'язок і ніякої матеріальної допомоги потерпілим не пропонувала.

Особистість мами і дитини тримається в таємниці. Єдине, що стало відомо журналістам, глава сім'ї, яка потрапила під авто, працює в оборонній сфері і не хоче публічного розголосу.

Одна зі свідків аварії розповіла про те, як сталася ця страшна НП.

"Я, коли це побачила, від жаху не могла дихати. Потім почала кричати, кликати на допомогу, але з місця зрушити не могла. Добре, що поруч були інші. Люди підбігли, почали телефонувати в швидку і поліцію. Зі спортклубу вибігли хлопці, підняли машину і звідти дістали хлопчика. Він бився в конвульсіях і голосно схлипував від болю. Його мама не подавала ознак життя", - говорить Марія Сергієнко.

За словами очевидиці, з машини вийшла Лілія Сопельник. Їй ніхто не погрожував і рук не розпускав. Вона стояла в сторонці, закривала обличчя руками.

"Потім вона підійшла, сказала, що переплутала педалі і не встигла нічого зрозуміти. За те, що вона зробила, зобов'язана понести покарання. Люди буквально плакали, коли побачили, що сталося", - вважає свідок.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Шевченківський районний суд Києва призначив Лілії Сопельник запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною покидати місце проживання з 23:00 до 06:00.