RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Смертельна ДТП з дітьми під Львовом: в поліції озвучили головну версію, відео

За версією правоохоронців, водій мікроавтобуса Mercedes Vito, який влетів в автобус з дітьми, міг заснути за кермом.

Про це повідомляє ТСН.

Попередньо винуватцем аварії називають загиблого водія Mercedes. Він громадянин Німеччини, який прямував в Рівне, а напередодні перетнув кордон.

"Одна з версій - можлива втома водія. Він міг заснути. Учасники події розповідають про його не зовсім адекватну поведінку: він виляв по своїй смузі до зіткнення, а потім виїхав на смугу зустрічного руху. Вони намагалися йому зробити якісь знаки але водій не реагував", - розповів заступник керівника слідчого відділу ГУ Нацполіції Львівської області Тарас Ханик.

Чи міг автобус уникнути зіткнення, стане відомо після експертизи. Правоохоронці кажуть, що такий великий автобус не міг робити різких маневрів.

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 4 вересня. В автобус, який віз 49 дітей (вихованців танцювального колективу), влетів мікроавтобус Mercedes. Крім цього, в ДТП брала участь і легкова машина VOLKSWAGEN Jetta. Внаслідок зіткнення 12 дітей опинилися в лікарні. Крім школярів, в салоні було четверо працівників колективу - вони не постраждали. Також госпіталізували обох водіїв автобуса. Один з них в реанімації, його прооперували. Стан чоловіка важкий, але стабільний. У поліції перевірятимуть, чи не перевищив він швидкість.

Як повідомляв "Апостроф", 13 серпня в окупованому Донецьку сталася масштабна аварія, в якій загинули четверо людей, серед яких двоє дітей.