RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Під Києвом спіймали озброєного порушника ПДР: опубліковано фото і відео

У Борисполі Київської області патрульні поліцейські затримали водія, який порушив швидкісний режим, керував авто без документів і перевозив пістолет.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

"Водій автомобіля Nissan GT-R рухався по вулиці міста Бориспіль, значно перевищуючи швидкість. Патрульні, помітивши цю машину, почали подавати сигнали про зупинку, однак водій не реагував ні на що - ні на сині та червоні проблискові маячки, ні на гучномовець", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що авто 21-річного порушника вдалося зупинити завдяки створенню штучного затору і переслідуванню на службовій машині.

Інспектори встановили, що у водія не було документів на управління транспортним засобом. Крім того, він перевозив пістолет для відстрілу гумовими кулями і 9 куль до нього.

За фактом порушень було складено протоколи за ст. 122-2 КУпАП (невиконання водієм вимоги про зупинку) та ч. 2 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права на керування). Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Дніпром правоохоронці затримали водія, в крові якого виявили рекордну кількість алкоголю.