RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Не може навіть говорити: спливли шокуючі подробиці про 12-річну породіллю в Рівному

12-річна породілля приїхала в перинатальний центр з мамою, сама дівчинка практично не розмовляє українською або російською мовами.

Про це повідомляє ресурс "UA:Рівне".

Головний лікар медзакладу Вікторія Єнікєєва розповіла, що дівчинку привезли лікарі швидкої медичної допомоги разом з мамою.

"Вони - мешканці Закарпатської області, які проживають в районі звалища. У неї тільки свідоцтво про народження, і мама має при собі посвідчення, вона - мешканка Закарпатської області. Ми викликали поліцію, яка працювала з черговими лікарями", - зазначила медик.

Вона зазначила, що вони ромської національності, тому мають проблеми з мовою.

"Чергові лікарі мені сказали, що вона мало що розуміла, що з нею відбувалося. В ту пору, як я її бачила, мами поруч з нею не було, ми попросили, щоб вона приїхала", - повідомила Єнікєєва.

Дівчинці лише в травні виповнилося 12 років. Таких малолітніх породіль не було в перинатальному центрі за всю його історію.

Правоохоронці за фактом статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, почали досудове розслідування за частиною 1 статті 155 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження поліцейські з'ясовують всі обставини події, в тому числі місце скоєння злочину та причетних до нього осіб.

Як повідомляв "Апостроф", в польському Гданську 11-річна дівчинка з України народила дитину.