RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом сталася страшна ДТП, багато загиблих і постраждалих: фото

Увечері в неділю, 15 вересня, під Миколаєвом сталася потрійна ДТП за участю Chevrolet Evanda і двох Тoyota Corolla, в результаті чого двоє людей загинули і четверо отримали травми, в тому числі дитина.

Про це повідомляє Novosti-N.

Chevrolet їхав по трасі з боку Одеси в напрямку Миколаєва. Не доїжджаючи приблизно три кілометри до села Половинки назустріч несподівано виїхав невідомий автомобіль, який обганяв вантажівку.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Щоб піти від лобового зіткнення, водій Chevrolet різко вивернув кермо вправо і правими колесами виїхав на узбіччя. Уникнути лобового зіткнення вдалося, однак автомобіль занесло, і боком винесло на зустрічну смугу, де в цей час одна за другою їхали дві Тoyota.

У Chevrolet їхали 6 осіб: водій і 5 пасажирів, в тому числі діти. В результаті ДТП дві жінки, які їхали на задньому сидінні, загинули на місці події. Ще чотирьох, в тому числі дитину, "швидкі" відвезли до лікарень Миколаєва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Миколаєвом перекинулася маршрутка з пасажирами, в результаті чого одна людина загинула, ще 15 постраждали.