RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

З'явилися відео з місця вбивства трьох осіб на заправці в Миколаєві

Пограбування розглядається як головна версія вбивства трьох співробітників заправки "Фактор" в Миколаєві.

Про це повідомляють "Новини-N".

Як зазначається, тіла загиблих виявила дружина одного з працівників заправки, яка прийшла до чоловіка. Прийшовши на заправку і побачивши, що в касі нікого немає, вона увійшла в приміщення і побачила три тіла, що лежать в калюжах крові. Один з них був її чоловіком. Шокована жінка викликала поліцію. За її словами, як мінімум двоє убитих - це працівники заправки. Пізніше стало відомо, що убитими виявилися механік, оператор і касир заправки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, а потім практично все керівництво ГУ Нацполіціі Миколаївській області на чолі з виконуючим обов'язки начальника ГУНП, полковником Іваном Виговським.

На місце події прибув кінолог зі службовим собакою, щоб спробувати взяти слід злочинців. Поки розглядається одна версія події - пограбування.

Заправка "Фактор" є однією з найбільших газових заправок в місті. Тут заправляються в основному маршрутки, а також водії транзитного транспорту. Щоденний оборот заправки становить сотні тисяч гривень.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, повідомлення про виявлення тіл працівників автозаправної станції з вогнепальними пораненнями надійшло в поліцію сьогодні близько 12:20.

У місті введено спеціальну поліцейську операцію "Сирена".

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 17 вересня в Черкасах пострілом з пістолета вбили чоловіка.