RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Запоріжжі жорстоко побили ветерана АТО, який заступився за жінку: фото

У ніч на 19 вересня в Запоріжжі 32-річному учаснику АТО Миколі Стельмаху під час конфлікту в супермаркеті АТБ розбили битою голову.

Про це в соціальних мережах повідомляють близькі потерпілого.

Як зазначається, чоловік з важкими травмами голови перебуває в лікарні, за його життя борються лікарі.

"Сьогодні вночі о 2:30 19.09.19, в АТБ на проспекті навпроти танка, двоє невідомих завдали 4 удари битою по голові моєму зятю, після чого зникли в невідомому напрямку. У синій і помаранчевій кепках, з чохлом для біти. Якщо хтось бачив бійку або куди-звідки прийшли ці двоє, будь ласка, повідомте в личку або за номером 0662245126. Важлива будь-яка інформація! Аж до опису! У хлопця відкрита черепно-мозкова травма (розбитий череп, зачеплений мозок). В даний момент він в комі - лікарі борються за його життя. А йому всього лише 32 роки", - пише Маргарита Колєнова.

За повідомленням поліції, Микола заступився за співробітницю супермаркету. Через це між ним і 27-річним, раніше судимим жителем Запоріжжя, сталася бійка. Нападник на Миколу Стельмаха затриманий поліцією, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", двоє хлопців в Запоріжжі побили солдата Нацгвардії і випустили йому в спину кілька гумових куль "з хуліганських спонукань".