RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Житомиром сталася страшна ДТП з маршруткою і вантажівкою, багато загиблих: фото

У неділю, 22 вересня, в Житомирській області сталася жахлива ДТП з маршруткою і вантажівкою, в результаті якої 9 осіб загинули, 10 отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Аварія трапилася близько 22:30 на 250 км автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі.

За попередніми даними, 55-річний водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи до Києва, не впорався з керуванням і зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", який стояв на узбіччі дороги.

66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої в шляху технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів перебувала на узбіччі дороги.

У результаті ДТП загинули 9 пасажирів автобуса. Водій вантажівки і ще 9 пасажирів автобуса, в віці від 42 до 71 року, госпіталізовані в лікарню.

У даний час встановлюються всі подробиці аварії. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Як повідомляв "Апостроф", раніше схожа ДТП з такою ж кількістю загиблих сталася в Одеській області - зіткнулися переповнена пасажирами маршрутка, яка слідувала в Одесу, і бензовоз.

Незабаром стали відомі прізвища людей, загиблих у страшній ДТП під Одесою.