RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

СБУ провела спецоперацію із затримання небезпечного бойовика ЛНР: з'явилися деталі і фото

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) провели спецоперацію по затриманню небезпечного бойовика, заманивши його на підконтрольну уряду територію.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Бойовик зацікавив силовиків тим, що в його "послужному списку" є "активна участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема в запеклих бойових діях неподалік Дебальцевого".

Крім цього, затриманий житель Луганської області чергував на блокпостах так званої ЛНР біля окупованого міста Сорокине (Луганська область). А у вересні цього року він навіть проходив військову службу в так званому "Митному комітеті ЛНР".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", нещодавно українські силовики провели блискучу операцію по затриманню на території окупованого Донбасу екс-начальника ППО так званої "ДНР" Володимира Цемаха. У мережі нагадали відео, на якому він хвалився, як забирав і ховав "Бук", з якого був збитий пасажирський літак.

Пізніше Цемаха Росія обміняла під час масштабного обміну полоненими між Україною і Росією, який відбувся 7 вересня. Пізніше стало відомо, що Цемах повернувся на територію окупованого Донбасу.