RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Винесли "здобич" на мільйони: у Києві спіймали нахабних злодіїв, фото

У Києві співробітники правоохоронних органів затримали зухвалих крадіїв, які викрали мультимедійне обладнання на суму понад 4 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба поліції столиці.

Зловмисники проникли на територію підприємства на вулиці Туполєва в Шевченківському районі столиці і винесли звідти екрани, проектори та пультові відеосервери.

За словами начальника відділу поліції №3 Шевченківського управління поліції Ігоря Леуса, співробітники карного розшуку оглянули територію і відразу почали пошук осіб, причетних до злочину. Незабаром вдалося встановити, що зловмисників було четверо.

Відзначається, що двох злодіїв вже затримали, вони жителі міста Обухів Київської області, 1978 та 1981 року народження, один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку з проникненням у житло. Ще двох підозрюваних розшукують.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 5 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом, у Василькові, затримали банду злодіїв, які спробували пограбувати квартиру в той момент, коли господарі перебували на відпочинку.