RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

З'явилося фото фельдшера, яка загинула в страшній ДТП зі "швидкою" в Києві

В інтернеті оприлюднили фото фельдшера, яка загинула в страшній ДТП з каретою швидкої допомоги в Києві в неділю, 13 жовтня.

Відповідний знімок розміщено на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

"Загиблій у ДТП зі "швидкою" фельдшеру було 23 роки. Страшна ціна за хаос на дорогах. Всі обурюються, але продовжують літати, платити хабарі..." - йдеться у підписі до фото.

Як відомо, аварія трапилася на перехресті бульвару Перова і проспекту Ватутіна. За попередніми даними, автомобіль Peugeot з жінкою за кермом і двома дітьми-пасажирами рухався по проспекту Ватутіна і перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора. "Швидка допомога" з хворою дитиною їхала на червоне світло і повертала з вулиці Маяковського на бульвар Перова.

Очевидці стверджують, що водій "швидкої" включив сирену за кілька секунд до зіткнення. У результаті аварії загинули водій "швидкої" і фельдшер. Інший медик і дитина, що знаходилися в "швидкій", були госпіталізовані. Також постраждали водій і пасажири Peugeot.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в четвер, 10 жовтня, в Києві на перехресті вулиць Антоновича та Жилянської сталася аварія з автомобілем "швидкої допомоги" .