RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Запоріжжі школярки влаштували дику бійку: деталі НП і фото

У суботу, 12 жовтня, в Запоріжжі дівчата-підлітки влаштували жорстоку бійку на території школи.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на інформаційно-аналітичний портал "Акцент".

Інцидент стався приблизно о 19:00 в Космічному мікрорайоні на території школи № 38. Там школярі 13-17 років влаштували бійку з 13-річними дівчатами. В результаті одну з учасниць бійки госпіталізували в дитячу обласну лікарню.

Родичі постраждалої дівчинки просять знайти повне відео конфлікту. В цей же час в мережі опублікували частину запису події. На ній видно, як в оточенні кількох підлітків відбувається моральне придушення і побиття дівчинки.

"А зараз, кричи в усі мікрофони - Олена Акуратна пробач... На кого ти руку піднімаєш, я тобі язика відріжу зараз шм*ра... є*ана", - сказала дівчинка своєї ровесниці.

При цьому на відео також видно, як дівчина завдає удари ногою в обличчя, і ніхто з оточуючих особливо не намагається її зупинити.

Фото однієї з нападників дівчат також додається.

При цьому трохи пізніше стало відомо, що дівчина, яку б'ють на відео, нібито, сама била іншу дівчинку, але промахнулася і зачепила "старшу", за що і поплатилася.

Відео дивіться за посиланням. На ньому присутня ненормативна лексика! 18+

Як заявили в прес-службі ГУНП в Запорізькій області, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) УКУ. Правоохоронцями проводиться перевірка.

Також пізніше місцевий активіст Андрій Лукін написав подробиці НП. За його словами, 13-річних дівчаток бив натовп з 50 чоловік - школярок 13-17 років. Внаслідок цього сильно постраждала його сестра Настя, яка знаходиться в лікарні з підозрою на струс мозку. Також у неї садна, гематоми голови і тіла, біль у печінці. Удари припадали ногами по голові і грудній клітці, ноги дитини побиті до кісток.

"Приводом для бійки була однокласниця сестри, яка в стані алкогольного сп'яніння викликала її на "стрілку" і дитина, побоявшись розповісти мамі, пішла на цю зустріч. У підсумку зустрічі Катерина Приходько (дівчинка, яка побила сестру активіста - ред.) почала бійку, повалила сестру на землю била ногами, потім сіла на грудну клітку зняла взуття і почала бити її взуттям, тримала за голову відкрила рот і почала виривати язик, незабаром до неї долучилися учасники відео", - написав Лукін.

Була також дівчинка, яка заступилася за постраждалу, але зв'язку з нею поки немає.

Як повідомляв "Апостроф", в російському Іжевську група підлітків жорстоко побила свою однолітку, знімаючи це на відео.