RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У мережі розкрили несподівані подробиці смертельної ДТП зі "швидкою" в Києві

Карета "швидкої допомоги", яка потрапила в смертельну аварію в Києві 13 жовтня, везла до лікарні на обстеження маленьку дівчинку, яка проковтнула невеликий предмет і, при цьому, не мала симптомів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Влад Антонов.

За його словами, батько дівчинки тричі телефонував у "швидку" і чекав її 40 хвилин. Також блогер підозрює, що саме настрій батька змусив водія "швидкої" поспішати до лікарні, хоча необхідності в цьому, за даними Антонова, не було.

"Швидка не таксі і не зобов'язана вас возити на обстеження... У швидкої зафіксована інфо що батько агресивно налаштований. З якоїсь причини він опинився в будці швидкої разом з матір'ю, хоча повинна була бути тільки мама. А багато ж так, це ж гроші на таксі, краще нехай швидка буде таксі. У дитини не було ніяких симптомів, але щось змусило водія проїхати на червоне світло і включити сирену. Здогадуєтеся що?", - пише блогер.

Також він зазначив інші фактори трагедії. Зокрема, видимість на дорозі дозволяла водієві "швидкої" побачити автомобіль Peugeot, з яким сталося зіткнення, і натиснути педаль гальма. Аналогічно, і водій Peugeot міг би загальмувати.

Сирена "швидкої" була включена лише на самому перехресті, за 3-4 секунди до удару, оскільки водіям, як стверджує блогер, не дозволяють включати сирени і погрожують звільненням.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", момент зіткнення карети "швидкої" з автомобілем в Києві потрапив на відео, зняте камерами спостереження.