RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У ГПУ дали несподіваний прогноз у справі "ПриватБанку"

Щодо "Приватбанку" розслідують одразу дві справи - в Генеральній прокуратурі і Національному антикорупційному бюро, і їх результат може бути дуже непередбачуваним.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка.

"І там, і там зібрані великі масиви матеріалів, тому що було проведено дуже багато слідчих дій і є сенс зараз об'єднати ці два виробництва в одне, консолідувати в одних руках, об'єднати весь масив матеріалів і рухатися далі швидше. Ми зараз це робимо, передаємо справи, які у нас є, в НАБУ і, відповідно, далі будемо рухатися одним шляхом, а не паралельними. Я думаю, що ми теж можемо мати тут процесуальний результат", - зазначив він.

За словами генпрокурора, у даній справі проходить величезний обсяг матеріалів, які потрібно аналізувати. Він відзначив складність справи.

"Вона не настільки проста, як може виглядати на перший погляд. До неї можуть бути залучені не тільки колишні бенефіціари, а й колишні високопоставлені чиновники. Тому результат може бути насправді цікавим і непередбачуваним", - сказав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Фінал справи по ПриватБанку може бути цікавим і непередбачуваним - Руслан Рябошапка.