RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Під Києвом чоловік спробував підірвати знайомих гранатою: фото з місця страшної НП

У Київській області п'яний чоловік намагався проникнути в будинок знайомого і підірвати його сім'ю на гранаті.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в селі Требухів Броварського району. Там чоловік 1959 року народження в стані алкогольного сп'яніння вночі намагався проникнути в будинок свого знайомого і кинув туди гранату. Однак господар будинку швидко зреагував і виштовхав чоловіка на вулицю. Це врятувало життя сім'ї. В результаті граната вибухнула у дворі і поранила господаря будинку і злочинця.

39-річний чоловік отримав осколкові поранення - його госпіталізували. Також травмований і зловмисник, який побуває в спецпалаті медустанови.

Правоохоронці на місці виявили залишки від гранати схожої на РГД-5. Також там були деталі від ще однієї гранати. Зловмисник затриманий за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом порушено кримінальні провадження по ч.3 ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 22 жовтня, в центрі Києва прогримів вибух, в результаті якого, попередньо, загинули двоє людей, ще одна отримала поранення.