RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Харкові сталася масова бійка зі стріляниною: фото і відео з місця

У вівторок, 5 листопада, в Харкові сталася масова бійка зі стріляниною, в результаті якої в лікарню з кульовими пораненнями потрапив 30-річний чоловік, 14 осіб були доставлені у відділ поліції для з'ясування всіх обставин події.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Інцидент стався близько 19:00 на вулиці Валентинівська. Потерпілий отримав поранення живота, передпліччя і ноги. Чоловікові надали медичну допомогу, його стан задовільний.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Очевидці розповіли, що конфлікт стався біля спортивного клубу. У результаті події також було пошкоджено автомобіль Mitsubishi.

На місці події працювали співробітники поліції, вони вилучили гільзи і кулі, які будуть направлені на експертне дослідження.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини НП встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'ясувалося, що чоловік, який підозрюється в смертельній стрілянині біля супермаркету в Харкові, намагався кинути в патрульних поліцейських гранату, проте підірвався на ній сам.