RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві молодь по-звірячому побила охоронця в магазині: відео

У Києві група молодих людей в стані алкогольного сп'яніння накинулася і побила охоронця в супермаркеті.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції столиці.

Так, уточнюється, що інцидент стався на вулиці Ярославській. На виклик продавця магазину прибула слідча група. Він розповів, що молоді люди почали приставати до охоронця, один з них вдарив його в обличчя. Потім до побиття приєдналися ще двоє, і від нанесених ударів охоронець впав на підлогу без свідомості. Охоронця забрали на швидкій в лікарню, його стан оцінюють як стабільно важкий.

Правоохоронці відпрацювали територію біля супермаркету, ознайомилися із записами камер. Завдяки отриманій інформації вдалося затримати трьох учасників нападу.

"Фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - вказав начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ресторані Чернівців охоронці побили відвідувача через вимогу спілкуватися з ним українською мовою.