RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Дві жертви тільки за ранок: під Києвом наркоман "полював" на жінок з пістолетом, фото

Рано вранці, 19 листопада, в Ірпіні Київської області чоловік напав на двох жінок та викрав у них сумки з телефонами, документами та грошима.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

Так, відомо, що він нападав на жінок близько 5 та 6 години ранку. Нападник до них підбігав зненацька та стріляв з пістолету вгору. Після цього виривав сумки з рук.

Поліцейські зуміли оперативно його затримати, ним виявився 19-річний місцевий житель. В нього на квартирі провели обшук, в ході якого виявили майно жертв, мисливський ніж та пістолет, перероблений на травматичній з набоями. Також у нього за місцем проживання виявили "парник" з коноплею, за його словами, для власного вжитку.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Вказані факти внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 187 (розбій), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю), ч.1 ст.309 (незаконне виробництво наркотичних засобів) КК України. Затриманий знаходиться в СІЗО, чекає на визначення запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", 12 листопада, в Чернігівській області поліція затримала чоловіка за пограбування і спробу зґвалтування жінки на кладовищі.