RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Смерть викладачки під час пожежі в Одесі: фото і всі подробиці про загиблу

Загиблу в пожежі в коледжі Одеси викладачку Анну Бортюк опізнав її чоловік.

Про це повідомляє видання "Думська".

Бортюк Анна Леонідівна 1976 року народження викладала в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про смерть цієї жінки влада повідомила ще в перший день, але тоді інформація не підтвердилася.

Тіло жінки знайшли увечері 5 грудня під час рятувальної операції в будівлі. Причина смерті - отруєння продуктами горіння.

На сьогоднішній день загиблу впізнали рідні. Вона стала другою жертвою трагедії. Раніше в лікарні померла 16-річна Ксенія Бабенко.

Її дочка Олександра написала на своїй сторінці пост про похорон матері. Він відбудуться в суботу, 7 грудня, об 11:00 за адресою вулиця Заболотного, 56/2.

Загибла 43- річна Анна Бортюк закінчила Одеський національний університет імені Мечникова. Працювала викладачем інформатики та математики в коледжі, де сталася пожежа.

Відомо, що вона викладала у активіста Сергія Стерненко. Він написав у Facebook слова жалю і визнав свою провину в трагедії. За його словами, він змовчав про аварійний стан коледжу.

Нагадаємо, що в соцмережах розповіли, що жінка під час пожежі виводила дітей з коледжу до останнього. Вона не вийшла з будівлі, коли в черговий раз зайшла туди, щоб ще вивести студентів.

В даний час залишається невідомою доля ще 14 осіб, які перебували або могли знаходитися в будинку.

Як повідомляв "Апостроф", бажаючих допомогти постраждалим під час страшної пожежі в Одеському коледжі економіки та права виявилося навіть більше, ніж потрібно.