RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Нацполіціі заявили про затримання підозрюваних у вбивстві Шеремета: подробиці

Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовані підозри фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"У справі про вбивство Павла Шеремета йдуть активні слідчі дії, суд незабаром вибере підозрюваним запобіжний захід. Але, з огляду на суспільне значення цієї справи, ми проведемо терміновий брифінг, надамо всю можливу інформацію про хід розслідування", - написав він.

Як пишуть в Telegram-каналі Klymenko Time, попередньо відомо ім'я одного з людей, якого правоохоронці підозрюють у вбивстві Шеремета.

Пост про те, що йде затримання і обшук у цій справі опублікував в Facebook боєць ССО, а зараз музикант і лідер групи "Ріфмастер" Андрій Антоненко.

Також політик Ігор Мосейчук зазначив, що друга підозрювана - військовий медик Юлія Кузьменко. Вона може бути кілером, яку зафіксувала камера відеоспостереження. Однак поки ця інформація офіційно не оголошена.

Як повідомляв "Апостроф", Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що слідство має дані про можливих учасників вбивства журналіста Павла Шеремета.