RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У школі Маріуполя під час уроку впав шматок стелі: відео моторошного стану будівлі

В одній зі шкіл Маріуполя під час уроку на голову третьокласників обвалився шматок стелі.

Про це повідомляє ТСН.

Великий шматок штукатурки впав на парту з висоти 2,5 метра під час уроку української мови. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Як розповів один з учнів, шматок стелі звалився прямо біля нього. Частина конструкції розміром в півметра зачепила плече хлопчика, але серйозного пошкодження він не отримав.

Батьків школярів обурила НП, і вони прийшли до навчального закладу, щоб розібратися в ситуації. За їх словами, трагедії не сталося, тому що в класі перебувала лише половина учнів.

"Клас розділений був на дві групи. Одна була група далі в класі, там у них проходила інформатика. Тут (в класі, де сталася НП - ред.) проходив урок української мови", - розповіла мама третьокласниці Ольга Штефан.

Інша мама зазначила, що її дочка попросилася пересісти, а на її колишнє місце як раз і впав шматок штукатурки. Дівчинка поділилася з мамою, що від падіння стелі парта аж перекинулася, зрушивши з місця.

Батьки також повідомляють, що не здивовані, адже будівля в аварійному стані. У всій школі тріснута штукатурка на стелях, стінах в кабінетах і на фасаді будівлі. У ньому навчалися ще самі батьки, але капремонту не пригадують.

За словами директорки школи Ірини Олейниченко, будівлі вже 120 років, а ремонту вона вимагає вже давно. Однак гроші виділяли лише на латання дірок. Після обвалу була комісія, але експерт в стані стелі нічого страшного не побачив.

Батькам пообіцяли, що приїде комісія експертів ще раз, щоб перевірити стан всієї школи. Після цього вирішать, що робити далі.

Клас, де обвалилася стеля, поки закрили. Вчителі його не використовують для навчального процесу.

Як повідомляв "Апостроф", семиповерхова житловий будинок обвалився у престижному районі місті Форталеза на північному сході Бразилії.