RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Дніпрі піймали небезпечну банду кілерів: фото і відео

У Дніпрі поліція затримала банду кілерів, які на початку 2019 року вчинили замах на життя людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, 29 січня на перехресті в Соборному районі Дніпра один з членів групи вистрілив з ручного протитанкового гранатомета в сторону автомобіля Toyota Land Cruiser 200. На час вибуху в салоні автомобіля знаходився 46-річний водій і пасажир. В результаті вибуху люди не постраждали.

Поліцейським вдалося затримати чотирьох чоловіків. Як з'ясувалося, вони причетні до вибуху. Банда спланувала злочин і розподілила між собою ролі. За версією слідства, один з чоловіків був посередником між замовником і виконавцем, другий - водієм, третій здійснював спостереження, а четвертий стріляв по авто.

Підозрюваних затримали під час поліцейської спецоперації 23 грудня в Дніпрі. У салоні автомобіля одного з чоловіків вилучили пістолет. Затримані - жителі Дніпра і міста Синельникове, їх вік - 30-55 років. Двоє з них були раніше судимі за підготовку до вбивства і вимагання.

За замах на умисне вбивство чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від 10 років позбавлення волі до довічного ув'язнення. Зараз слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві співробітники правоохоронних органів затримали двох підозрюваних у замаху на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва, в ході якого загинув його трирічний син.