RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Розірвало навпіл: спливли моторошні деталі загибелі велосипедистів в ДТП під Києвом, відео

Співробітники поліції повідомили про підозру водієві, який на в'їзді в Києв протаранив сімейну пару велосипедистів.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Трагедія сталася на Житомирській трасі. Від удару автомобіля велосипеди чоловіка і жінки розірвало навпіл, а дах самого автомобіля провалився в салон. Незважаючи на спеціальну екіпіровку, обидва велосипедиста загинули миттєво. Чоловікові ж загрожує до десяти років тюремного ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За словами свідків, водій автомобіля Chevrolet вирішив обігнати транспортний потік по правій смузі і не помітив велосипедистів. При цьому, ті були одягнені в світловідбиваючий одяг, а їх транспорт був буквально обвішаний світлодіодними смужками і ліхтарями.

"Велосипедисти були в екіпіровці з ліхтариками. Вони працювали навіть через годину після аварії, коли я прибув на місце. Вони світилися, як новорічні ялинки. У них навіть світилося колесо на велосипеді, але водій їх не побачив чомусь", - пояснив засновник порталу "ДТП Київ" Влад Антонов.

Авто після зіткнення зупинився тільки за 100 метрів від точки удару.

"Він сказав, що заснув. Дійсно, спляча людина натискає на газ і йде далі", - каже свідок ДТП Олександр Богданов.

Загиблим Жанні і Дмитру було трохи за 40. Вони познайомилися ще в дитинстві, проте офіційно одружилися лише шість років тому. Їх спільним хобі був велосипед. Як повідомляється, побачити подружжя без їх двоколісного транспорту було досить складно. Вони завжди були разом.

Друзі загиблих і активісти вже готують протест під стінами МВС із закликом покарати водія автомобіля, який збив велосипедистів.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі показали фотографії пари велосипедистів, яка загинула в ДТП в Ірпені під Києвом .