RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У справі про "побиття" військової під Одесою стався несподіваний поворот

Наталія Куліш, яку днями побили у військовій частині на Одещині, могла дати неправдиві покази через особисту образу.

Таку заяву зробив представник оперативного командування "Південь", повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Радіо Свобода".

"Чому вона це зробила? Особиста образа, незадоволення. Військовослужбовець подала документи про перевід у другий рід військ і може думала, що це прискорить якось процес. Проводиться службове розслідування, і факт бійки не підтверджується, більше 10 військовослужбовців кажуть, що цього не було. Підтверджується тільки факт словесної перепалки", - каже військовий. Прізвища не називає.

Нагадаємо, що Наталію Куліш побила інша жінка-військовослужбовець. Сама постраждала думає, що це пов'язано з її проінформованістю про корупційні оборудки у військовій частині. Мовляв, сухпаї видають без документів, а цивільні кухарі виносять за межі частини продукти, які призначалися для військових. Також військовослужбовці працюють не за фахом. Сама Куліш записана кухаркою, але виконувала будівельні роботи.

Потерпіла у посадових злочинах звинуватила двох офіцерів: підполковника Дмитра Ангелюка та старшого лейтенанта Михайла Савича.

Як раніше повідомляв "Апостроф", про побиття жінки у військовій частині на Одещині стало відомо 25 грудня. На місце події виїхав заступник міністра оборони Іван Руснак. Зараз він з'ясовує усі обставини надзвичайної події.