RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Києвом влаштували криваву атаку на чиновницю за допомогою стріл: фото і відео

Увечері у середу, 8 січня, у Борисполі Київської області невідомий влучив в жінку стрілою прямо на вулиці.

Про це розповів у себе в Facebook секретар виконавчого комітету Бориспільської міської ради Ярослав Годунок.

За його словами, стріла потрапила жінці в руку. Також чиновник закликав повідомити в поліцію про осіб, у котрих в цьому районі є лук чи арбалет, з якого було здійснено постріл по жінці.

"Незрозуміло хто зробив постріл скоріш за все з луку чи арбалету з сусіднього будинку і влучив стрілою жінці в руку, швидка уже її забрала, поліцію викликали працюють на місці вул. Володимира Момота 46, але стріляти могли ще з Володимира Момота 40 – усі, хто може знає у кого лук чи арбалет - терміново повідомляйте, щоб ще хтось не постраждав і ми знайшли цього нелюда", - повідомив він.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Також Годунок назвав ім'я і посаду постраждалої - працівник управління освіти міської ради Ніна Ковадло, за його словами, її стан стабільний.

Тим часом, в поліції повідомили, що на місці події працює слідчо-оперативна група, також було відкрите провадження за статтею 125 УК України – умисне легке тілесне ушкодження. Порушнику загрожує великий штраф або виправні роботи строком до 1 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві невідомий чоловік напав на дівчину і завдав їй 17 колотих ран при спробі згвалтування.