RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

У Кривому Розі затримали підозрюваного у звірячому вбивстві таксиста: фото

15 січня о Кривому Розі зловмисник зарізав 76-річного таксиста, поліція затримала злочинця.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс 1kr.ua.

Тіло зарізаного чоловіка, яке знаходилося в автомобілі марки Chevrolet, помітили місцеві жителі. Труп з ножовим пораненням в області шиї виявили приблизно о 18:00 в автомобілі на вулиці Тополиній.

У прес-службі поліції заявили, що правоохоронці вже затримали злочинця. Як з'ясувалося, злочин стався через сварку, яка виникла між 48-річним чоловіком і водієм через те, що пасажир не зміг оплатити проїзд. Зловмисник сів в автомобіль і коли таксист підвозив його до пункту призначення, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки він витягнув ніж і завдав кілька ударів в шию, груди і живіт перевізника. Після цього покинув місце злочину. 76-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Поліцейські відкрили справу за 1 частиною 115 статті Кримінального кодексу України (умисне вбивство) за фактом смерті 76-річного таксиста в Центрально-Міському районі Кривого Рогу.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейські затримали подружжя, яких підозрюють у вбивстві молодого таксиста в Києві. Вони виявилися іноземцями, які незаконно жили під Києвом.