RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У поліції зробили важливу заяву про алібі головного підозрюваного у справі про вбивство Шеремета

У поліції спростували існування алібі у головного підозрюваного у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, незважаючи на заяву його знайомого про зворотне.

Про це повідомляє прес-служба поліції України.

Так, 13 грудня, в прямому ефірі одного з телеканалів, один із знайомих підозрюваного Андрія Антоненка заявив про те, що в ніч перед вбивством Павла Шеремета Антоненко нібито перебував у нього в гостях за містом, тому ніяк не міг бути в цей же час на вулиці Івана Франка.

"Цю інформацію було перевірено слідчо-оперативним шляхом і виявилася абсолютною брехнею, тому було прийнято рішення про розсекречення відео допиту цього громадянина, оскільки дана інформація має важливе значення для суспільства", - уточнили в відомстві, опублікувавши відповідне відео допиту.

Зокрема, поліцейські перевірили трафік телефонів цього громадянина і викликали його на допит, куди він прийшов разом зі своїм адвокатом.

"У багатьох випадках допиту в присутності свого адвоката, громадянин визнав, що він помилково публічно заявив про те, що його товариш Антоненко в ніч перед вбивством Павла Шеремета перебував у нього вдома", - додали в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Антоненко записав відеозвернення з СІЗО, в якому назвав свою справу підлою провокацією.