RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Вбивство і спалювання дівчини у Харкові: фото і всі дані про жертву і підозрюваного

У неділю, 1 березня в Харкові, в районі Нової Баварії в Харкові виявили страшну знахідку - у водяному колекторі по вулиці Станційній знайшли труп дівчини, якою опинилася 25-річна Анастасія Слухова.

Картина, яка відкрилась на місці НП, жахнула навіть досвідчених правоохоронців. Дівчині перерізали горло, після чого обклали газетами, облили бензином і підпалили.

Убийство Анастасии Слуховой в Харькове
1 / 1
Убийство Анастасии Слуховой в Харькове
1 / 1
Убийство Анастасии Слуховой в Харькове
1 / 1

Спочатку про жертву розправи зовсім нічого не було відомо, зате буквально через два дні після НП було названо прізвище її ймовірного вбивці. Ним виявився раніше судимий 27-річний Олег Саричев, який не тільки зарізав дівчину, але і спалив її тіло. У мережі навіть опублікували фото зловмисника.

Також з'явились фото і дані про другого підозрюваного.

Пізніше з'явилися подробиці з біографії і фото вбитої дівчини. 25-річна Анастасія народилася в Харкові. За пропискою проживала в селищі Високому на вулиці Миру, 89.

Згідно з результатами судмедекспертизи, які стали відомі згодом, перед вбивством дівчину били, про що свідчать численні синці та рани, виявлені на тілі.

Примітно, що напередодні своєї смерті дівчина почала зустрічатися з хлопцем, про що повідомила відповідним статусом в соцмережі.

Цікавим є і той факт, що за рік до смерті, в тій же соцмережі дівчина опублікувала результати тесту про свою смерть з фото на віртуальному пам'ятнику...