RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Житомирі загадково загинув розвідник, який воював на Донбасі: фото

У п'ятницю, 6 березня, в під'їзді власного будинку в Житомирі виявили тіло ветерана АТО Олега Котенка.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Журнал Житомира".

Мертвим захисника України знайшли за адресою пр. Тутковського, 6. За словами близьких друзів Олега, у нього було вогнепальне поранення голови. До слова, поряд лежав його власний карабін.

За даними поліції, зброя, з якої був зроблений постріл - мисливський карабін, був офіційно зареєстрований на Котенка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Попередньо, всі обставини, зафіксовані на місці події, вказують на самогубство.

"Просто не вкладається в голові!!! Але... Олега Котенка з нами немає. Ти пройшов гарячі точки Донбасу і повернувся додому Героєм! Жив цивільним життям... як так ??? Від нас йдуть кращі...", - написав товариш Олега Олександр Таргонський.

Олегу було 46 років. Він воював на Донбасі, був розвідником. У нього залишилася дружина і дві дочки. Друзі звертаються до всіх з проханням про фінансову допомогу родині:

"Реквізити для зарахування допомоги: карта УкрГазБанку 4966 8000 1047 1933 Котенко Оксана Миколаївна, будемо вдячні за будь-яку допомогу", - пише Таргонський.

Є інформація, що буквально за кілька днів до події Олег потрапив в ДТП. В результаті аварії ніхто, крім Олега, не постраждав - а сам він розбив автомобіль і травмувався. За словами родичів Олега, "він дивом вижив".

Друзі Олега не вірять, що він міг накласти на себе руки. Але дехто каже, що він працював в сфері будівництва, і, нібито, зовсім недавно заявляв про якісь махінації в цій сфері. Також мав зв'язки в політичних колах, якийсь час працював в компанії "Фаворит".

Як повідомляв "Апостроф", 25 лютого в Одесі, біля воріт Селекційно-генетичного інституту на Овідіопольської дорозі, виявили тіло відомого ветерана АТО і активіста Сергія Барсукова.