RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Вбивство відомих бізнесменів з дочкою і внуком у Луганську: всі подробиці розправи

В окупованому Луганську в ніч на 7 березня невідомі вбили господарку місцевого ювелірного магазину Галину Окову, разом з чоловіком - колишнім главою Держархіву Іваном Оковим і з дочкою і внуком у їхній квартирі в центрі міста, стали відомі перші версії слідства.

Про це пишуть місцеві блогери, знайомі з ситуацією у себе на каналах в Telegram.

Так, відомо, що тіла чотирьох убитих знайшов охоронець її магазину. Зазначено, що на їхніх тілах були сліди від пострілів з пістолета Макарова та колоті рани.

У місцевих правоохоронних структурах т.зв. ЛНР вирішили приписати це вбивство до серії пограбувань в 2019 році, скоєних бандою злочинців. Про цю версію слідства розповів блогер Necro Mancer.

"За попередніми даними, це справа все тієї ж ОЗУ, яка перед цим пограбувала власників інших ювелірок - 24 листопада минулого року пограбували будинок на вул. Матросова і 14 грудня будинок в Малій Вергунці", - вказав він.

У той же час інші блогери вважають, що почерк вбивства бізнесменів не збігається з попередніми злочинами банди – нібито в сім'ї Окових було занадто багато впливу в місті, щоб списувати справу на простий "кримінал".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсонській області чоловік вбив свого гостя через старий картковий борг.