RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Екс-депутат партії Порошенко Усов напав на адвоката і погрожував йому на зборах ОСББ - ЗМІ

Колишній депутат Верховної Ради України VII скликання з партії екс-президента Петра Порошенка напав на адвоката і погрожував йому при сторонніх.

Про це стало відомо з опублікованого відео Telegram-каналу "Україна кримінальна", передає "Антикор".

Так, Костянтин Усов, народний обранець 7 скликання, заважав проведенню зборів у елітній багатоповерхівці в центрі Києва, де власне, він і проживає, а по їх завершенню завдав кілька ударів адвокату Ярославу Пісковому.

Згідно з інформацією, отриманою від жителів ЖК Квартет, де власне і відбулися події, екс-депутат, користуючись владними зв'язками, курирує роботу ОСББ даного житлового центру. Причому, окремі жителі зазначають, що обсяги отриманої вигоди досягають близько півмільйона гривень на місяць.

За фактом нападу зареєстровано кримінальне провадження, а з огляду на статус нападника і його можливі контакти в прокуратурі району і в Генеральній прокуратурі в цілому (на думку джерел видання, він є наближеним до екс-генпрокурору Юрія Луценка) справа не набула розвитку і гальмується. При цьому окремі мешканці будинку скаржаться на погрози за свої можливі свідчення.